Kategoriat
Elokuva-arviot

C.O.G. (Kyle Patrick Alvarez, 2013)

Samuel (Jonathan Groff) on juuri valmistunut Yalestä. Hän päättää ottaa pestin omenafarmilta Oregonissa sadonkorjuun aikaan päästäkseen käsiksi todellisempaan työhön. Kumppaniksi suostunut naisystävä hyppää kuitenkin toisen miehen matkaan ja Samuel jää yksin uskovaisten alkuasukkaiden ympäröimälle tilalle, jonka muut työntekijät ovat kielitaidottomia meksikolaisia. Kaksi paikallista kuitenkin yrittää luoda yhteyttä Samueliin: Curly (Corey Stoll) tyydytyksekseen ja Jon (Denis O’Hare) pelastuksekseen.

{vimeo}72524123{/vimeo}

Kategoriat
Elokuva-arviot

Longhorns (David Lewis, 2011)

Keviniä (Jacob Newton) alkaa vaivata se, että lauetakseen hänen täytyy kuvitella miesseksiä. Umpiheteron Justinin (Kevin Held) kanssa hengatessaan Kevin ei näe muuta vaihtoehtoa kuin kieltää homoutensa. Kevin kuitenkin ihastuu ensisilmäyksellä Cesariin (Derek Efrain Villanueva) ja ajautuu sänkyyn tämän kanssa. Pako lukiokavereiden kanssa äijäilemään viikonlopuksi venyy rankkasateiden katkaistua tiet ja Kevin joutuu myöntämään ettei olekaan niin kuin muut.

Kategoriat
Elokuva-arviot

Kolmenkesken (Andrew Fleming, 1994)

Eddy (Josh Charles), kaapissa oleva homo, ja Stuart (Stephen Baldwin), naistenkaataja, saavat kämppäkaverikseen Alexin (Lara Flynn Boyle) , joka ei olekaan mies. Kolmikon keskinäisestä suhteesta muodostuu asuntolan juorujen aihe ja se sulkee ulkopuolelleen kaikki muut. Kahden umpiheteron ja yhden homon suhteeseen sisältyy kuitenkin ratkaisematon ristiriita, joka luo jännitteen, jonka on joskus lauettava.

Kategoriat
Elokuva-arviot

Freshman orientation (Ryan Shiraki, 2004)

Clay (Sam Huntington) tulee Keski-Lännestä opiskelijaksi suureen osavaltion yliopistoon vailla mitään käsitystä itsestään ja kiimaisena kuin nuori mies vain voi olla. Lyhytaikaiseksi jäävä ensimmäin kämppis asuntolassa vaihtuu Mattiin (Mike Erwin), jonka kanssa Clay toivoo voivansa bailata ja iskeä naisia. Suunnitelmaan kuuluu tietysti kiltaan hankkiutuminen ja siihen kuuluu nöyryyttävä initiaatioriitti. Samaan aikaan naisten killassa Amanda (Kaitlin Doubleday) kamppailee juuri samojen ongelmien kanssa. Clay kuvittelee iskevänsä Amanda tekeytymällä homoksi mutta joutuukin Amandan killan initiaatioriitin uhriksi.

Kategoriat
Elokuva-arviot

As luck would have it (Lorenzo Gabriele, 2002)

Jean-Pierre Muller (Jean-Claude Brialy) herää kuubalaisen rakastajansa, Armandon (Antonio Interlandi) vierestä huomattavan tyytyväisenä vaikka herätyskello on tehnyt lakon ja hän on myöhässä. Hänellä ei ole aavistustakaan siitä, että oikeus on langettanut hänelle 17-vuotiaan Antoinen (Julien Bravo) huoltajuuden kun vapaaehtoisia ei löydy. Pojan ilmestyminen kuvioihin pistää Jean-Pierren elämän sekaisin ja hätiin kutsutaan Alice (Sabine Haudepin), jonka kanssa Jean-Pierre solmi mukavuusavioliiton vuosia sitten. Tarvitaan kulissi oikeutta ja sosiaaliviranomaisia varten jotta hakemus huoltajuuden kumoamiseksi menisi läpi, sillä professori Muller on aivan liian kiireinen uuden tehtävänsä kanssa ehtiäkseen huolehtia vastentahtoisesta teinistä.