Kategoriat
HLBTIQ

Puoskarilaki NYT!

Joukko vähemmistökristillisten lahkojen opiskelija- ja nuorisojärjestöjä tuli tänään (21.3.2011) ulos kampanjalla joka rohkaisee ei-heteroseksuaalisia nuoria hakemaan muutosta seksuaalisuuden kokemukseensa. No fundamentalistilahkot perustavat oppinsa dogmiin sukupuolirooleista ja seksuaalisuudesta yksin lisääntymisen välineenä. Niiden arvolähtökohtainen näkemys on, että homoseksuaalisuus ja muut ei-heteroseksuaaliset tai epätyypilliset sukupuoliroolit ovat rikkinäisiä ja tarvitsevat muutosta. Lienee tarpeetonta sanoa, että tämä on erittäin haitallista ja vaarallista propagandaa vailla minkäänlaista järjen hiventä. Kampanja hyväksikäyttää haavoittuvia ihmisiä ja vaarantaa heidän mielenterveytensä ja henkensä.

Kategoriat
Elokuva-arviot

Freshman orientation (Ryan Shiraki, 2004)

Clay (Sam Huntington) tulee Keski-Lännestä opiskelijaksi suureen osavaltion yliopistoon vailla mitään käsitystä itsestään ja kiimaisena kuin nuori mies vain voi olla. Lyhytaikaiseksi jäävä ensimmäin kämppis asuntolassa vaihtuu Mattiin (Mike Erwin), jonka kanssa Clay toivoo voivansa bailata ja iskeä naisia. Suunnitelmaan kuuluu tietysti kiltaan hankkiutuminen ja siihen kuuluu nöyryyttävä initiaatioriitti. Samaan aikaan naisten killassa Amanda (Kaitlin Doubleday) kamppailee juuri samojen ongelmien kanssa. Clay kuvittelee iskevänsä Amanda tekeytymällä homoksi mutta joutuukin Amandan killan initiaatioriitin uhriksi.

Kategoriat
Elokuva-arviot

Between something and nothing (Todd Verow, 2008)

Joe (Tim Swain) tulee pienestä Bangorin kaupungista suureen kaupunkiin taideopiskelijaksi. Lapsenkasvot ja hyväluonteisuus kätkevät alleen villin nuoren miehen joka maistaa kaikkea tarjottua ja antaa kaikille. Taidekoulun rikkaiston varjossa hän ystävystyy Jenniferin (Julia Frey) kanssa ja yhdessä he valvovat ja taistelevat valtavaa ylityöllistämistä vastaan. Molemmilla on oma taktiikkansa onnettomien tulojen kanssa selviämiseen: Joe myy seksä miehille ja Jennifer on melkoinen taskuvaras ja näpistelijä. Joe on iskenyt silmänsä kollegaan joka kuitenkin osoittautuu vaikeaksi saavuttaa.