Kategoriat
Elokuva-arviot

Unelmien risteily (Dreamboat, Tristan Milewski, 2017)

Unelmien risteily (Dreamboat) on aikamme dokkari homomiehisten risteilystä. Risteily on kansainvälinen, miehiä tulee Ranskasta, Yhdysvalloista, Saksasta, Belgiasta, Intiasta, Palestiinasta ja lukemattomista muista maista. Jumalattoman suuri risteilyalus seilaa avomerellä jossain päiväntasaajan tienoolla ja joka päivä ja ilta on uudet bileet.

Kategoriat
Elokuva-arviot

C.O.G. (Kyle Patrick Alvarez, 2013)

Samuel (Jonathan Groff) on juuri valmistunut Yalestä. Hän päättää ottaa pestin omenafarmilta Oregonissa sadonkorjuun aikaan päästäkseen käsiksi todellisempaan työhön. Kumppaniksi suostunut naisystävä hyppää kuitenkin toisen miehen matkaan ja Samuel jää yksin uskovaisten alkuasukkaiden ympäröimälle tilalle, jonka muut työntekijät ovat kielitaidottomia meksikolaisia. Kaksi paikallista kuitenkin yrittää luoda yhteyttä Samueliin: Curly (Corey Stoll) tyydytyksekseen ja Jon (Denis O’Hare) pelastuksekseen.

{vimeo}72524123{/vimeo}

Kategoriat
Elokuva-arviot

Freshman orientation (Ryan Shiraki, 2004)

Clay (Sam Huntington) tulee Keski-Lännestä opiskelijaksi suureen osavaltion yliopistoon vailla mitään käsitystä itsestään ja kiimaisena kuin nuori mies vain voi olla. Lyhytaikaiseksi jäävä ensimmäin kämppis asuntolassa vaihtuu Mattiin (Mike Erwin), jonka kanssa Clay toivoo voivansa bailata ja iskeä naisia. Suunnitelmaan kuuluu tietysti kiltaan hankkiutuminen ja siihen kuuluu nöyryyttävä initiaatioriitti. Samaan aikaan naisten killassa Amanda (Kaitlin Doubleday) kamppailee juuri samojen ongelmien kanssa. Clay kuvittelee iskevänsä Amanda tekeytymällä homoksi mutta joutuukin Amandan killan initiaatioriitin uhriksi.

Kategoriat
Elokuva-arviot

The Art of Being Straight (Jesse Rosen, 2008)

John (Jesse Rosen) muuttaa Los Angelesiin erottuaan tyttösystävästään ja päätyy asumaan kaverinsa Andyn (Jared Grey) luokse. Työpaikka lohkeaa pienestä mainostoimistosta kohtuullisen nopeasti ja kaikki näyttäisi olevan mallillaan. Kaikki mutkistuu kun Paul (Johnny Ray), Johnin pomo, viettelee hänet. Epävarmuus sekoittaa Johnin elämän ja ihmissuhteet.