Kategoriat
Elokuva-arviot

Longhorns (David Lewis, 2011)

Keviniä (Jacob Newton) alkaa vaivata se, että lauetakseen hänen täytyy kuvitella miesseksiä. Umpiheteron Justinin (Kevin Held) kanssa hengatessaan Kevin ei näe muuta vaihtoehtoa kuin kieltää homoutensa. Kevin kuitenkin ihastuu ensisilmäyksellä Cesariin (Derek Efrain Villanueva) ja ajautuu sänkyyn tämän kanssa. Pako lukiokavereiden kanssa äijäilemään viikonlopuksi venyy rankkasateiden katkaistua tiet ja Kevin joutuu myöntämään ettei olekaan niin kuin muut.

Kategoriat
Elokuva-arviot

Wild Tigers I Have Known (Cam Archer, 2006)

Logan (Malcolm Stumpf) on esipubertetti teini, jonka marmorikuulat ovat päässeet pahasti levälleen, jotkut jopa hetkellisesti hukkaan. Logan elää ihan omissa maailmoissaan ja yrittää päästä sinuiksi nousevan seksuaalisuutensa kanssa. Loganin tarinaa värittävät tiikerit, ihan yhtä erikoinen kaveri ja muutaman vuoden vanhempi poika, johon Logan ihastuu. Muu koulu on silkkaa massaa.

Kategoriat
Elokuva-arviot

Crazy Summer (Cesc Gay, 2000)

Danin (Fernando Ramallo) vanhemmat lähtevät Egyptiin ja jättävät Espanjassa sijaitsevan huvilansa poikansa valtakunnaksi kesän ajaksi. Danille tulee seuraksi kaveri, Nico (Jordi Vilches), Malagasta. Pojat ovat viettäneet edellisenkin kesän yhdessä ja luvassa on taas hauskaa yhdessä. Poikia silmällä pitävät vain Marianne (Myriam Mézières) joka laittaa näille ruuat ja Sonia (Ana Garcia) Danin yksityisopettaja. Elenan (Marieta Orozco) ja Bertan (Esther Nubiola) ilmestymine kuvioihin saa Danin kuitenkin huomaamaan, että Nico onkin hänelle enemmän kuin kaveri.