Kategoriat
Elokuva-arviot

Tunnit (Stephen Daldry, 2002)

Virginia Woolfilla (Nicole Kidman), Laura Brownilla (Julianne Moore) ja Clarissa Vaughnilla (Meryl Streep) viiraa kaikilla. He vaappuvat masennuksen ja itsetuhon kuilun partaalla ja ihmiset heidän ympärillään tulevat kaltoin kohdelluiksi tästä johtuen. Woolfin Mrs Dalloway kietoo tarinat toisiinsa. Virginia itse kirjoittaa romaani, Laura lukee sitä ja Clarissa järjestelee kutsuja Lauran pojalle.

Kategoriat
Elokuva-arviot

Juoksee saksien kanssa (Ryan Murphy 2006)

Augusten (Joseph Cross) on hyvin läheinen äitinsä Deidren (Annette Bening) kanssa. Isänsä (Alec Baldwin) kanssa hänen välinsä ovat etäiset ja katkeavat kokonaan vanhempien erotessa. Deidre on hyvin epätasapainoinen, huono ja turhautunut runoilija ja ajautuu puoskaripsykiatrin hoitoon. Tohtori Finch (Brian Cox) kuppaa kaikki potilaidensa rahat ja adoptoi heidän lapsensa. Tuloksena on talous jota ei erota hullujen huoneesta ja tähän talouteen Augustenkin päätyy.

Kategoriat
Elokuva-arviot

Lapsuuden loppu (Philip Ridley, 1990)

Seth (Jeremy Cooper) on yhdeksän vuotiaana Yhdysvaltain keskilännessä keskellä kummallisia ja hirvittäviä tapahtumia. Hänen maailmansa muodostavat pakkomielteinen äiti (Sheila Moore), omissa maailmoissaan elävä isä (Duncan Fraser), poissaoleva veli (Viggo Mortensen), surunsa keskellä elävä omituinen leskirouva (Lindsay Duncan) ja kaverit Kim (Evan Hall) ja Eben (Codie Lucas Wilbee). Seth löytää ystävänsä Ebenin kuolleena kaivosta ja hänen isänsä tappaa itsensä kun apulaisseriffi syyttää häntä murhasta. Sethin vilkas mielikuvitus antaa ympärillä tapahtuville asioille mielikuvituksellisia merkityksiä. Ja tämä on vasta alkusoittoa…