Kategoriat
Elokuva-arviot

Denied (David Scott, 2004)

Troy (Lee Rumohr) on pakkomielteisen ihastunut Merrickiin (Matt Austin) eikä ole enää varma mikä on todellista ja mikä fantasiaa. Stacey (Sarah Kanter), Merrickin tyttöystäväntapainen on narttu parhaasta päästä ja sotkee Troy-paran päätä entisestään kohtauksillaan ja kiusoittelullaan. Troy yrittää selvitellä päätään öisillä ajeluilla ja hengailuilla kentällä Fowlerin (Matthew Finlason) kanssa. Hitaasti solmut aukeavat ja ratkaisu kypsyy Troylle.

Kategoriat
Elokuva-arviot

Just a Question of Love (Christian Faure, 2000)

Laurent (Cyrille Thouvenin) on onneton nuori homomies. Hän ylläpitää kämppiksensä, Carolen (Caroline Veyt) avulla vanhemmilleen kulissia heteroudesta ja parisuhteesta. Syykin ymmärrettävä, hänen äitinsä ja isänsä ovat hyvin homofobisia ja äidin sisar miehineen heitti Laurentin serkun Marcin ulos kotoaan kun tämä tuli ulos eivätkä vielä tämän kuollessa sairaalassakaan menneet tapaamaan tätä. Laurent purkaa ahdistustaan vetämällä maatalouskoulunsa risaiseksi. Kaikki saa yllättävän käänteen kun Laurent sijoitetaan harjoitteluun tutkimusta tekevälle puutarhalle, jota ylläpitää Cédric (Stéphan Guérin-Tillié) äitinsä kanssa. Laurent ja Cédric rakastuvat ja alkaa ulostulodraama.

Kategoriat
Elokuva-arviot

Boy Culture (Q. Allan Brocka, 2006)

X (Derek Magyar) on korkean luokan miesprostituoitu, joka pitää yllä valikoitua, varakasta ja pääsääntöisesti iäkästä asiakaskuntaa. Hän jakaa asuntonsa Andrewn (Darryl Stephens) ja Joeyn (Jonathon Trent) kanssa. Joey haluaa X:ää ja X haluaa Andrewtä. X:n tuorein asiakas, Gregory (Patrick Bauchau), tuottaa X:lle päänvaivaa ja heidän tapaamisistaan muodostuu enemmän ripinkaltaisia luottamuksellisia vuorottaisia yksinpuheluita kuin seksiä.

Kategoriat
Elokuva-arviot

Eating Out (Q. Allan Brocka, 2004)

Ensimmäisenä varoitukset:
1) Tällä nimellä IMDB:stä löytyy ainakin kolme leffaa. Itse löysin vinkin tähän elokuvaan vanhasta Z-lehdestä, enkä ole ollenkaan varma katsoinko oikean leffan!
2) Leffa on hysteerisen hauska ja eroottinen, älä katso sitä täydellä rakolla!

Kategoriat
Elokuva-arviot

Cowboys and Angels, Edge of Seventeen ja Regular Guys

Cowboys and Angels, David Gleeson, 2003 (Tarkemmat tiedot Internet Movie Databasesta )

Edge of Seventeen, David Moreton, 1988 (Tarkemmat tiedot Internet Movie Databasesta )

Regular Guys (Echte Kerle), Rolf Silber, 1996 (Tarkemmat tiedot Internet Movie Databasesta )

Latter Daysin DVD-kansi johdatti minut etsimään nämä kolme elokuvaa käsiini ja katsoin ne nopeasti parin päivän aikana. Kaikki kolme ovat homoteemaisia ja varsin mukavaa ajanvietettä.