Kategoriat
Elokuva-arviot

Boy Culture (Q. Allan Brocka, 2006)

X (Derek Magyar) on korkean luokan miesprostituoitu, joka pitää yllä valikoitua, varakasta ja pääsääntöisesti iäkästä asiakaskuntaa. Hän jakaa asuntonsa Andrewn (Darryl Stephens) ja Joeyn (Jonathon Trent) kanssa. Joey haluaa X:ää ja X haluaa Andrewtä. X:n tuorein asiakas, Gregory (Patrick Bauchau), tuottaa X:lle päänvaivaa ja heidän tapaamisistaan muodostuu enemmän ripinkaltaisia luottamuksellisia vuorottaisia yksinpuheluita kuin seksiä.

Samastuin pelottavalla tavalla X:ään. Hän on kyyninen, teräväkielinen ja jopa ilkeä. En kuitenkaan voi nähdä elokuvan ”moraalista opetusta” osuvana.

X:n tunnustuksellista kerrontaa on ilo katsella, lukuunottamatta niitä piinaavia hetkiä kun kertojan ääni toteaa: ”You wish!” Elokuva on täynnä sympaattisia hahmoja, positiivista asennetta moninaisuuteen ja rakkautta. Elokuva esittää joitain parhaita puolia homoyhteisöstä jättäen pois vähintään yhtä monta ikävää piirrettä siinä.

IMDB määrittelee elokuvan draamaksi, mutta minusta se on turhan romanttinen ollakseen kunnon draama. Se on myös liian hauska. Kouluarvosana 8.

Lisää elokuvasta Internet Movie Databasesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *