Kategoriat
Elokuva-arviot

All you need is love (Edzard Onneken, 2009)

Katharina (Saskia Vester) on onnesta soikeana saatuaan pojaltaan Hansilta (Andreas Helgi Schmid) kirjeen jossa hän kertoo avioituvansa Nickin (Manuel Witting) kanssa. Äidiltä jää ymmärtämättä vain se, että Nicki on mies. Hans ei ole koskaan onnistunut tulemaan ulos äidilleen ja välit isän kanssa menivät poikki tämän käveltyä ulos perheestä vuosia aiemmin. Niinpä Hansin ja Nickin saapuminen pieneen bavarialaiskylään aiheuttaakin juoruja ja kiehuntaa. Edessä on ulostulokriisi, jota koko kylä hämmentää.

Kategoriat
Elokuva-arviot

Parting glances (Bill Sherwood, 1986)

Robert (John Bolger) ja Michael (Richard Ganoung) viettävät viimeisiä päiviään yhdessä ennen Robertin lähtöä työnantajansa komennukselle Afrikkaan. Eletään 80-luvun puoliväliä ja Michaelia rassaa eron lisäksi hänen ystävällään Nickillä (Steve Buscemi) todettu tappava sairaus, josta ei homopiireissä puhuta ääneen. Viimeiset päivät yhdessä sisältävät paljon päivällisiä ja bileitä ystävien kanssa ja niiden lomassa purkautuu auki paljon ihmissuhteiden kiemuroita.

Kategoriat
Elokuva-arviot

Boyfriends (Tom Hunsinger – Neil Hunter, 1996)

Paul (James Dreyfus), Will (David Coffey) ja Adam (Darren Petrucci) ovat kolmekymmenkympin kriisin saavuttaneita vanhoja ystäviä teinivuosilta. Ben (Mark Sands), Matt (Michael Urwin) ja Owen (Andrew Ableson) ovat heidän poikaystäviään ja hoitojaan. Miehet kokoontuvat vanhalle mökillä tapaamaan ja pitämään hauskaa, mutta kenekään suhde ei kotoa lähtiessä ei ole erityisen vahvoissa kantimissa. Willin mukanaan tuoma hoito, Matt, parikymppinen herkku, sotkee kuvioita entisestään ja mökille eksyy myös Paulin veljen entinen poikaystävä James (Michael McGarth). Suhteita sekoitetaan ja salaisuuksia paljastuu viikonlopun aikana.