Kategoriat
Elokuva-arviot

Uhattu (Basil Dearden, 1961)

Nuori mies (Peter McEnery) lähtee pakoon työpaikaltaan rakennustyömaalta nähdessään poliisin kaartavan työmaatoimiston eteen. Seuraavan vuorokauden hän pakoilee poliisia tavaten ystäviään ja tavoitellen maineikasta nuorta asianajajaa (Dirk Bogarde)  kunnes jää kiinni. Nuori mies tunnustaa kuulustelussa käyttäneensä asemaansa kirjanpitäjänä hyväkseen nostaessaan rakennusliikkeeltä palkkaa viitenä eri henkilönä mutta ei suostu kertomaan motiivia teolleen eikä mihin on rahat käyttänyt. Vasta nuoren miehen hirttäydyttyä sellissä poliisi saa koottua yhteen nuoren miehen repimät leikekirjan sivut ja löytää yhteyden nuoreen asianajajaan ja kiristykseen.

Kategoriat
Elokuva-arviot

Shank (Simon Pearce, 2009)

Cal (Wayne Virgo) hakkaa Nessan (Alice Payne) dominoiman jengin mukana satunnaisia uhreja ja katselee salaa parasta kaveriaan, Jonnoa (Tom Bott). Omalla ajallaan hän etsii netistä anonyymejä miehiä panemaan itseään ja runkkaa myöhemmin kuvauttamilleen panoille. Jotain kuitenkin liikahtaa kun uhriksi valikoituu ranskalainen kesäkoululainen, ilmeinen neitihomo, ja Cal asettuu poikittain jengin tielle.

Kategoriat
Elokuva-arviot

The Blossoming of Maximo Oliveros (Auraeus Solito, 2005)

Maxi (Nathan Lopez) on 12-vuotiaana hyvin feminiininen homopoika. Hän asuu Manilan slummissa isänsä ja kahden veljensä kanssa. Vaikka perhe ympärillä ei kyseenalaistakaan Maxin tapaa olla ja ilmaista itseään, muille ihmisille se on pilkan aihe. Pilkan mennessä liian pitkälle Victor (J.R. Valentin) – kirkasotsainen ja komea nuori poliisi – pelastaa Maxin, joka ihastuu häneen. Tästä ei hyvä seuraa, sillä Maxin perheen elanto tulee kaikenlaisesta pienestä vilungista ja varkaudesta.

Kategoriat
Elokuva-arviot

L.I.E. (Michael Cuesta, 2001)

Howie (Paul Dano) on menettänyt äitinsä ja elää isänsä kanssa Long Island Expresswayn takana. Isän rakennusfirma ajautuu liittovaltion poliisin hampaisiin ja Howie arveluttavaan seuraan. Ihastus Garyyn (Billy Kay) päättyy tämän karkaamiseen ja tuttavuus Big Johnin (Brian Cox) kanssa tämän kuolemaan. Howiella ei mene vahvasti, mutta hän on päättänyt, että L.I.E. ei saa häntä.