Kategoriat
Elokuva-arviot

Uhan tiellä (Victor Salva, 1999)

D.J. (Robert Glen Keith) törmään työmatkalla isäänsä (Dean Stockwell) vieraan naisen kanssa. Asiaa lähdetään selvittelemään viikonlopuksi isän mökille vuorille, mutta perillä odottaakin yllätys kun pikkuveli Campbell (Jason Behr) on jo siellä. Isän ja Campbellin välit rikkoutuivat vuosia aiemmin isän pahoinpidellessä Campbellin poikaystävän ulostulodraamassa. Alueella liikuskelee myös kaksi vankikarkuria ja jännitys kasvaa äärimmilleen kun selviää että Campbellillä on jotain tekemistä asian kanssa.

Kategoriat
Elokuva-arviot

Coffee date (Stewart Wade, 2006)

Todd (Jonathan Bray) on innoissaan veljensä Barryn (Jonathan Silverman) hänelle netissä järjestämistä treffeistä, mutta internet inflaatio saa aivan uuden merkityksen kuin Toddille selviää, että homomies (Wilson Cruz), jonka seuraa hän sietää molempien odottaessa treffiseuraansa täydessä kahvilassa onkin hänen treffikumppaninsa Kelly. Lyhyt keskustelu on jo kuitenkin pulpauttanut pintaan faktan, että molemmat ovat intohimoisia elokuvaharrastajia ja miehet päätyvät elokuviin yhdessä. Toddin vakava homofobia alkaa rakoilla hänen huomatessaan viihtyvänsä Kellyn seurassa ja miehet tapaavat uudelleen. Kun juoru Toddin homoudesta lähtee liikkeelle sitä ei pysäytä mikään eikä aikaakaan kun äiti tulee käymään selvittääkseen välinsä poikansa kanssa.

Kategoriat
Elokuva-arviot

Gone, but not forgotten (Michael D. Akers, 2003)

Drew (Aaron Orr) tuo tuntemattoman nuoren miehen pienen kaupungin sairaalaan löydettyään tämän läheiseltä jyrkänteeltä myrskyssä. Pian nimekseen Mark (Matthew Montgomery) muistava mies kärsii muistinmenetyksestä mutta pikku hiljaa muistot tapahtumista myrskyssä ja pienet yksityiskohdat elämästä alkavat palailla. Drewn ja Markin välille syntyy suhde, jota Drewn isoveli Paul (Joel Bryant), hänen vaimonsa (Brenda Lasker) ja Markin lääkäri (Bryna Weiss) pitävät arveluttavana. Paul ja Drew ovat menettäneet vanhempansa nuorina ja isoveljen huoltava suhde on vääristänyt veljesten suhdetta mikä alkaa nyt aiheuttaa kitkaa Drewn kokiessa löytäneensä viimein onnen. Myrskyn tapahtumien ja Markin menneisyyden tavoittaessa parin kaikki onkin vaakalaudalla.