Kategoriat
Elokuva-arviot

Heights (Chris Terrio, 2005)

Peter (John Light) kirjoittaa valokuvaaja Benjamin Stonen elämäkerran ohella juttua tästä Vanity Fairiin. Yllätyksekseen hän saa listan rakastajanaan pitämänsä valokuvaajan entisiä valloituksia haastateltavakseen. Haastateltavien kautta Benjaminista piirtyy varsin ikävä kuva ja Peter tulee ohimennen pistäneeksi liikellee prosessin joka kariuttaa Isabelin (Elizabeth Banks) ja Jonathanin (James Marsden) hääsuunnitelmat.

{youtube}Z_N5ZV9HGuA{/youtube}

Kategoriat
Elokuva-arviot

Latin boys go to hell (Ela Troyano, 1997)

Justin (Irwin Ossa) kiukuttelee joutuessaan jakamaan huoneensa Chicagosta käymään tulevan serkkunsa Angelin (John Bryant Davila) kanssa. Serkukset hengaavat baarissa ja Justin huomaa olevansa mustasukkainen Angelin iskemälle tytölle. Sitten hän ajautuu sänkyyn donjuanin kanssa ja tajuaa olevansa homo. Donjuanin poikaystävä, Carlos, on kuitenkin varsin labiilia sorttia ja kostaa pettämisen tappamalla pettäjän.

Kategoriat
Elokuva-arviot

Billy’s Hollywood Screen Kiss (Tommy O’Haver, 1998)

Billy (Sean Hayes) on indianalaisesta pikkukaupungista Los Angelesiin muuttanut romanttinen valokuvaaja, joka uneksii siitä oikeasta. Kuin tilauksesta ihastuttava Gabriel (Brad Rowe) kaataa Billylle kahvin kahvilassa ja pistää hänen maailmansa sekaisin. Billy himoitsee Gabrieliä ja haluaa tämän malliksi kuvauksiinsa. Billyn ystävät yrittävät muistuttaa Billyä Gabrielin heteroudesta, mutta koskas se on mitään auttanut?