Kategoriat
Elokuva-arviot

Billy’s Hollywood Screen Kiss (Tommy O’Haver, 1998)

Billy (Sean Hayes) on indianalaisesta pikkukaupungista Los Angelesiin muuttanut romanttinen valokuvaaja, joka uneksii siitä oikeasta. Kuin tilauksesta ihastuttava Gabriel (Brad Rowe) kaataa Billylle kahvin kahvilassa ja pistää hänen maailmansa sekaisin. Billy himoitsee Gabrieliä ja haluaa tämän malliksi kuvauksiinsa. Billyn ystävät yrittävät muistuttaa Billyä Gabrielin heteroudesta, mutta koskas se on mitään auttanut? 

Alusta alkaen minua häiritsi Sean Hayesin muistaminen sinä ärsyttävänä, itsekeskeisenä paskiaisena Will and Grace tv-sarjasta. Billy on kuitenkin siinä määrin sympaattinen ja tarjoaa niin paljon samastumisen mahdollisuuksia, että häntä ei voi vihata yhtään itseään enempää. Kohtaus Billyn sängyssä on siinä määrin tuttu, että sen piinan ja kiusallisuuden aistii kipeästi.

Elokuva on jossain määrin pääosan esittäjän omaelämänkerrallinen. Komeita miehiä ja show kohtauksia riittää. Sympaattinen tarina ei kuitenkaan tarjoa paljon ruokaa ajatuksille. Romanttista sydänsurua komediallisessa muodossakin tarvitsee kuitenkin joskus. Kouluarvosana 7. 

Lisään elokuvasta Internet Movie Databasesta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *