Kategoriat
Elokuva-arviot

Gouttes d’eau sur pierres brûlantes (”Water drops on burning rocks”, Francois Ozon, 2000)

Franz (Malik Zidi), Véra (Anna Thomson) ja Anna (Ludivine Sagnier) astelevat kukin vuorollaan hurmaavan Léopoldin (Bernard Giraudeau) tielle ja tulevat manipuloiduiksi. Véra luulee päässeensä pakoon, Anna ei vielä osaa pelätä tai harkita pakoa mutta Franz käyttää sen ainoan ulospääsytien joka tarjolla on.

Kategoriat
Elokuva-arviot

I love you Phillip Morris (Glenn Ficarra – John Requa, 2009)

Steven Russell (Jim Carrey) hankkii elantonsa milloin milläkin huijauksella – yleensä suurella. Vankilassa hän tapaa Phillip Morrisin (Ewan McGregor) ja ihastuu. Phillip puolestaan rakastuu Steveniin. Vapauduttuaan vankilasta Steven järjestää Phillipin vapaaksi – huijaten jälleen – ja luo miehille yhteisen elämän, joka sekin perustuu petokseen. Jouduttuaan jälleen vankilaan Steven karkaa useita kertoja ja johdattaa poliisit lopulta osallisuussyytettä piilottelevan Phillipin luo ja molemmat päätyvät jälleen vankilaan.

Kategoriat
Elokuva-arviot

Salaiset leikit (Jean-Claude Brisseau, 2002)

Sandrine (Sabrina Seyvecou) tuntee vetoa Nathalieen (Coralie Revel) ja lyöttäytyy yksiin tämän kanssa molempien jäätyä työttömiksi. Nathalie opettaa Sandrinelle itsevarmuutta ja aistillisuutta ja naiset punovat juonen hankkiakseen rikkauksia miesten himojen kohteina. Pankin käytävillä saalistaa kuitenkin myös pankiirin poika (Fabrice Deville), jolla on vielä enemmän kokemusta hyväksi käyttämisestä ja suuremmat tavoitteet.