Kategoriat
Elokuva-arviot

Salaiset leikit (Jean-Claude Brisseau, 2002)

Sandrine (Sabrina Seyvecou) tuntee vetoa Nathalieen (Coralie Revel) ja lyöttäytyy yksiin tämän kanssa molempien jäätyä työttömiksi. Nathalie opettaa Sandrinelle itsevarmuutta ja aistillisuutta ja naiset punovat juonen hankkiakseen rikkauksia miesten himojen kohteina. Pankin käytävillä saalistaa kuitenkin myös pankiirin poika (Fabrice Deville), jolla on vielä enemmän kokemusta hyväksi käyttämisestä ja suuremmat tavoitteet.

Salaiset leikit (Choses Secrètes, Secret things) on lojunut milloin missäkin pinossa asunnossani vaikka kuinka kauan ystäväni annetua sen minulle katsottavaksi. Elokuvaa katsoessani mieleeni tuli Villit kuviot (Wild things), jossa on hiukan samojan aineksia. Salaiset leikit on eurooppalaiseen tapaan paljon säädyttömämpi ja rohkeampi ja myös parempi: kun ei tehdä elokuvaa Hollywoodissa ei tarvita myöskään sitä Hollywood endingiä.

Tämäkään elokuva ei oikeastaan kuulu tähän arvioiden sarjaan, koska se ei mielestäni oli lesboleffa vaikka sitä epäilemättä joku siksi kutsuu. Pelkkä näytelty tai intohimoinen suuteleminen ja seksi naisten kesken ei kuitenkaan minusta ole riittävä kriteeri tälle leimalle. Elokuvassa nähdään hieno kohtaus, jossa tavoitellaan Eyes wide shutin kaltaista hieros gamos -riittiä mutta joka muistuttaa enemmän swingers clubia. Pidin Salaisista leikeistä, mutta huikean hyvä se ei ollut; kouluarvosana 8.

Lisää elokuvasta Internet Movie Databasestä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *