Kategoriat
Elokuva-arviot

Defying Gravity (John Keitel, 1999)

Oletko koskaan kuullut sanontaa: niin syvällä kaapissa, että perse on Narniassa? Jos et vielä tiedä mitä se tarkoittaa, katso mallia tämän leffan päähenkilöstä! Samalla saat arvokkaan oppitunnin siitä mihin se myös väistämättä johtaa.

{youtube}JpxHwLOYnJo{/youtube}

Defying Gravity kertoo homoutensa kanssa solmussa olevasta nuoresta miehestä (”Griff” – Daniel Chilson) joka asuu kampuksella kiltatalossa ja pitää yllä kulissia heteroudesta vaikka yöpyykin välillä jo talosta muuttaneen avoimen homokaverin (”Pete” – Don Handfield) luona. Pete hakataan ja Griff joutuu kohtaamaan tunteensa Peteä kohtaan ja kaapissa elämisen kovan hinnan.

Defying Gravity on hyvin koskettava elokuva. Vaihteeksi juoni ja sen eteenpäin kuljettaminen on toissijaista ja roolihahmojen elämä tärkeää. Ainoa elokuvanautintoa häiritsevä tekijä on se, että Daniel Chilsonin on tottunut näkemään rooleissa, joissa hän viestii koko kapasiteetillaankin yksitavuisesti eikä tässäkään elokuvassa pääse eroon siitä tunteesta, että hän on vähä-älyinen. Suosittelen leffaa kaikille. Kouluarvosana 8.

Lisää elokuvasta Internet Movie Databasesta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *