Kategoriat
Elokuva-arviot

Bearcity (Douglas Langway, 2010)

Tyler (Joe Conti) piilottelee homokämppikseltään (Alex Di Dio) sitä että ihailee karhuja – karvaisia, rotevia homomiehiä. Uskaltauduttuaan ensimmäistä kertaa karhukapakkaan hän löytää mukavan karhuparin joka ottaa hänet siipiensä suojiin ja tutustuttaa yhteisöön. Edessä on toinen ulostulo ja kokonaan uusien pelisääntöjen oppiminen.

Bearcity on romanttinen komedia, jolla naiset voivat kiusata tuhmaa miestään (tai tytöt poikaystävää): säädyttömiä, karvaisia, isoja ja estottomia homomiehiä ruudun täydeltä mitä villeimmissä puuhissa. Ja juoni on kuitenkin lämpimän romanttinen. Leffa alkaa kohtauksella, joka saa näkemään joulupukin hiukan toisin ja ottaa luulot pois.

Karhut eivät koskaan ole innostaneet minua, olenpa saattanut nenääkin nyrpistää heille, mutta pelkään pahoin itselläni olevan kaksi avoin ekologista lokeroa valittavana: karhu tai dandy, enkä tiedä kumpi kauhistuttaa minua enemmän! Karhujen asenteessa on kuitenkin jotain valloittavaa. Elokuva shokeeraa tottumatonta mutta ei muuten jaksa herättää suuria tunteita. Komeadianakin se on vaatimaton. Kouluarvosana 8.

Lisää elokuvasta Wikipediasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *