Kategoriat
Elokuva-arviot

House of Usher (David DeCoteau, 2008)

Victor (Michael Cardelle) saapuu nuoruuden rakastettunsa Roderick Usherin (Frank Mentler) sukukartanoon saatuaan Roderickiltä avunpyynnön kirjeenä. Roderick asuu vanhaa taloa sisarensa Madelinen (Jaimyse Haft) kanssa apunaan miespalvelija. Victor tulee nopeasti tietoiseksi Madelinen, Roderickin ja talon kummallisuudesta ja alkaa nähdä välähdyksiä talon entisistä huoltomiehistä ja painajaisia joissa he vainoavat häntä ja kehottavat lähtemään. Pakokauhun alkaessa saada vallan Victorista alkaa olla viimeinen hetki paeta.

Kategoriat
Elokuva-arviot

Hard (John Huckert, 1998)

Raymond (Noel Palomaria) saa ylennykset etsiväksi edeltäjänsä kuoltua järkyttävässä, omituisessa ja nolossa onnettomuudessa. Parikseen ja mentorikseen hän saa Tomin (Charles Lanyer), joka on tehnyt hommaa jo liian kauan. Ensimmäiseksi tapauksekseen Raymond saa nuoren miehen seksuaalista väkivaltaa sisältävän murhan, joka pian osoittautuu ensimmäiseksi sarjassa erittäin julmia tapauksia. Tappaja iskee silmänsä Raymondiin ja murhasarjasta tulee henkilökohtainen.

Kategoriat
Elokuva-arviot

Antichrist (Lars von Trier, 2009)

https://youtu.be/w4U5rdi9w-U

Willem Dafoe ja Charlotte Gainsbourg menettävät poikansa traagisesti. Terapeuttina mies ottaa hoitaakseen vaimonsa saattamisen surun läpi. Surutyö vie pariskunnan Edeniin, mökille korpeen. Liian myöhään miehelle selviää, että vaimo ei ole sekaisin surusta vaan lepakot ovat hiipineet tapuliin jo aiemmin.