Kategoriat
Elokuva-arviot

The Big Gay Musical (Casper Andrews & Fred M. Caruso, 2009)

Pienellä newyorkilaisnäyttämöllä tehdään suurta homomusikaalia jonka pääosissa ovat Paul (Daniel Robinson) ja Eddie (Joey Dudding). Näytelmä kertoo suloisen rienaavan tarinan siitä miten jumala loi Adamin ja Steven ja kuinka Evaa, syrjäänheitettyä prototyyppiä, vitutti ja hän kirjoitti Breeders Informational Book of Life Examplesin joka pilasi homojen aseman maailmanhistoriassa. Musikaalin näyttelijöillä on kullakin omat murheensa backstagella.

{youtube}dBjMXfAn5gU{/youtube}

The Big Gay Musical on hirveän nolo. Musikaali on kamalan huono: sitä näytellään huonoilla koulunäytelmän lavasteille, kammottavalla puvustuksella ja säälittävillä musiikkikappaleilla. Myötähäpeäannokseni tuli täyteen ensimmäisen vartin aikana ja loppu oli piinaa. Jos tarkoitus oli osua campiin, huti meni. Itse elokuvan juoni on tusinaromanttinen komedia jossa ei ole mitään omaperäistä.

Ohjaaja on Wikipedian mukaan tehnyt tietoisen valinnan ottaa päärooleihin vain avoimesti homoja ja lesboja näyttelijäitä. Tuloksena on kohtuullisen ala-arvoista työtä. Parhaasta päästä on elokuvassa poikahuorana lyhyen näyttäytymisen tekevä Sean Paul Lockhart (alias Brent Corrigan).

Viihdyttävintä leffassa ovat muutamat suloisen rienaavat herjat joita musikaalin vuorosanoihin on upotettu. Myös näyttelijöiden useimmiten paljaita vartaloita on ilo katsella, mutta puvustaminen pilaa tämän nautinnon melko täydellisesti. Kouluarvosana 6.

Lisää elokuvasta Wikipediasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *