Kategoriat
Elokuva-arviot

Going down in LA-LA land (Casper Andreas, 2011)

Adam (Matthew Ludwinski) muuttaa New Yorkista Los Angelesiin näytelläkseen elokuvissa. Varattomana hän asettuu asumaan ystävänsä Candyn (Allison Lane) luokse etsiessään ensin näyttelijän työtä ja sitten mitä tahansa työtä. Nick (Casper Andreas) vinkkaa hänelle studion jolle tekee ajoittain keikkaa kuvaajana ja Adam päätyy pornostudion toimistonhoitajaksi. Nick saa houkuteltua Adamin kameran etupuolelle ja yhtiön toimitusjohtaja seuralaiskeikoille, mutta ura ottaakin aivan uuden käänteen.

{youtube}QyLw2QABtqw{/youtube}

Going down in LA-LA land kertoo siis näyttelijäksi pääsemisen mahdottomuudesta Los Angelesissa. Se on varsin saippuainen romanttinen komedia, jossa on kuitenkin tukevasti vakavampia aineksia. En ole kuitenkaan aivan varma miten suhtautua elokuvaan jonka viesti poikkeaa perinteisestä moraalitarinasta vain siinä että päähenkilö on homo ja löytää elämänsä miehen.

Budjetilla ei ole Going down in LA-LA landissä juhlittu mutta tällä kertaa on sentään saatu keskinkertaista paremmat näyttelijät kameran eteen. Pahaa ei tee sekään että heitä ei ole paha katsoa vaatteissa eikä vaatteitta. Ja ilman vaatteita tulee selväksi sekin että Baskit on tehnyt pientä tuotesijoittelua elokuvaan. Mitään hirmuisen korkealentoista ei siis kannata odottaa tämän ääreen istahtaessaan, mutta oikein viihdyttävä leffa Going down in LA-LA land on. Kouluarvosana 8.

Lisää elokuvasta Internet Movie Databasestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *