Kategoriat
Elokuva-arviot

Boy crush (2007)

Boy crush ei ole yksittäinen elokuva vaan kokoelma hlbt-teemaisia lyhyt filmejä. Kokoelma on monipuolinen ja kirjava. Se sisältää seitsemän hyvin eri tyylistä lyhyt elokuvaa. Itse pidin parhaina Hitchcockedia, Oedipea ja Running without soundia. Näistä Oedipe on pisin ja tarjoaisi mahdollisuuden jopa täysimittaiseen kerrontaan. Puolessa filmejä ulostuleminen on keskeinen teema. Filmit tarjoavat mahdollisuuksia käyttää niitä keskustelun siemenenä monista hlbt-aiheista. Boy crush sisältää seuraavat filmit:

Hitchcocked (David M. Young, 2006) on 8-minuuttinen amerikkalainen Hitchcockin Psykosta vaikutteita ammentava trillerilyhäri jossa revitään kauhua internet-ajan sokkotreffien mahdollisuuksista.

Night swimming (Daniel Falcone, 2005) on 17-minuuttinen amerikkalainen kertomus kahdesta konserttiin autolla lähtevästä nuoresta miehestä joiden matka katkeaa keskelle metsää. Yö autossa tuo mukanaan yöuinnin ja seksuaalisia kokeiluja jotka muuttavat kavereiden suhdetta.

Oedipe – (n+1) (Eric Rognard, 2003) on 26-minuuttinen ranskalainen futuristinen scifilyhäri jossa rakastava äiti haluaa vain poikansa parasta, mutta poika ei halua täyttää äidin hänelle tarjoamaan roolia.

Out now (Sven J. Matten, 2005) on saksalainen lyhytelokuva arasta ja kiusatusta lukiolaispojasta joka saa tukea chat-tuttavaltaan ja ihailee kioskinpitäjäpoikaa.

Running without sound (Judd King, 2004) on 12-minuuttinen amerikkalainen pätkä kuurosta juoksijapojasta joka ihastuu treenikaveriinsa.

Summer (Hong Khaou, 2006) on 9-minuuttinen brittipätkä kahdesta maahanmuuttajataustaisesta teinipojasta jotka selvittelevät omaa ja kaverin seksuaalisuutta ja suhdetta.

The Bridge (George Barbakadge, 2006) on 8-minuuttinen australialainen lyhytelokuva pyörätuoliin sidotusta miehestä jonka nuori venäläinen poikaystävä taistelee maahanmuutto-ongelman kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *