Kategoriat
Elokuva-arviot

Boogie Boy (Craig Hamann, 1998)

Boogie Boy kertoo linnasta vapautuvasta kundista, joka on päättänyt kääntää elämänsä parempaan suuntaan. Juuri kun Jesse (Mark Dacascos) saa tarjouksen paikasta rock’n’roll bändin rumpalina, hänen ”melkein poikaystävänsä” (Larry, Jaimz Woolvett) hankkii hänet korviaan myöten kuseen pieleen mennellä huumehuijauksella. Pako erämaahan johtaa Jessen ja Larryn omituisen pariskunnan entiseen motelliin, jossa asiat saavat lopullisen ratkaisunsa.

{youtube}8y65YDyXoCk{/youtube}

Mark Dacascosta katsoisi mieluusti paremmassakin valaistuksessa. Boogie Boy on valitettavasti lähes Seitsemän ja 8 mm:n tyylisesti pääasiassa pimeitä kohtauksia. Tyylilaji on tuttua entisestä huume- ja rikoselämästä irti pyristelyä. Motellin omituinen parivaljakko tosin antaa elokuvalle omaleimaisuutta ja lopun kohtalon laukaus jättää kihelmöivästi kysymyksen ilmaan.

Boogie Boy on rajummasta toiminnasta pitävälle sopiva leffa. Homoleffaksi en ihan sitä menisi sanomaan, sillä queer-teema on siinä esillä juuri siinä määrin kuin se sen kuvaamassa yhteisössäkin olisi mahdollista. Kannattaa kuitenkin katsoa. Kouluarvosana 8.

Lisää elokuvasta Internet Movie Databasesta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *