Kategoriat
Yhdistystoiminta

Mistä tietoa yhdistystoimintaan?

Olen toiminut erilaisissa yhdistyksissä vuodesta 1994 lähtien. Kokemukseni on pääasiassa opiskelijajärjestöistä (Farmasian opiskelijayhdistys Fortis ry, Suomen Farmasialiiton Kuopion opiskelijoidan jäsenyhdistys ry, Kuopion yliopiston ylioppilaskunta, Suomen ylioppilaskuntien liitto ry ja Opiskelijoiden liikuntaliitto ry) mutta myös muista järjestöistä (Kuopion seudun akvaarioseura ry, Savon seksuaalinen tasavertaisuus ry, ja Seksuaalinen tasavertaisuus SETA ry). Olen pyrkinyt viime vuosina jakamaan kokemuksiani yhdistystoiminnasta ja tarkoitukseni on laajentaa yhdistystoiminnan osiota sivuillani merkittävästi. Näin ensi alkuun olen koonnut tähän artikkeliin ja linkkikokoelmaan vinkkejä kirjoista ja verkkopalveluista, joista on todennäköisesti hyötyä yhdistyksissä toimiville.

Kategoriat
Kirja-arviot

Lukuvinkkejä

Koska kauan sitten lukemastaan on tylsä kirjoitella arvioita kokoan tähän listaa kirjoista, joita olen lukenut ja joita suosittelen muillekin.

Kategoriat
Kirja-arviot

Terry Pratchett: A Hat Full of Sky

Terry Pratchett
A Hat Full of Sky
2004

A Hat Full of Sky (Tähtihattu) on Pratchettin hiukan enemmän lapsille suunnattua tuotantoa. Käytännössä se tarkoittaa, että vaikka Granny Weatherwax (Muori Säävirkku) esiintyykin kirjassa Nanny Oggia ei ole laskettu sivuille laulamaan velhon sauvasta ja siileistä. Siitä kuinka sopivia Wee Free Men (Vapaat pikkumiehet) ovat lapsille voidaan olla montaa meiltä.