Kategoriat
Elokuva-arviot

Just one time (Lane Janger, 1998)

Just one time on fantasioita kutitteleva draama komedia, jossa Anthony (Lane Janger) ja Amy (Joelle Carter) ovat pian menossa naimisiin. Anthony tekee virheen ja vonkaa jälleen kerran Amyä kokeilemaan seksiä toisen naisen kanssa hänen katseltavakseen. Tällä kertaa Amyllä onkin kovat piipussa ja Anthony kävelee herkulliseen ansaan: hän vannoo tekevänsä saman Amylle. Ja Amy haluaa Anthony harrastavan seksiä miehen kanssa, 

{youtube}ueolZPdDlrc{/youtube}

Herkullinen ja vakava tarina käsittelee aihetta hienosti. Leffa on hauska ja havainnollistaa hyvin pyyntöjen ongelmallisuutta. Avain kommentti on laitettu sopivasti papin suuhun: ”Mutta minä tiedän ettet sinä voisi pyytää toiselta mitään niin hirveää, ettet voisi sitä itse tehdä.” Heteroseksistisyys vaivaa siis hiukan elokuvaa.

Anthony on palomies ja hänen paras kaverinsa lapsuudesta asti Dom (David Lee Russek) on hänen työkaverinsa. Olin näkevinäni Domin läpi heti elokuvan alussa, pidin häntä kaappihomona. Elokuvan keskivaiheilla Dom kuitenkin kieltäytyy Anthonyn kokeilupartnerin roolista niin vahvasti, että kieltäminen sai minutkin uskomaan kaverin olevan hetero. Vaikka mies oli selvästi eniten kotonaan miesseksiajatuksen kanssa ja viihtyi hyvin homoklubilla Anthonyn would-be partneri Victorin (Guillermo Diaz) kanssa, hänen vahva kieltämisensä sai minut uskomaan, että hän on hetero. Ei ihme, että hetero-olettaman kaapissa olevalle antama suoja on niin kova.

Hauska elokuva, joka kannattaa katsoa. Kouluarvosana 8.

Lisää elokuvasta Internet Movie Databasesta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *